Cover filip spoelders

Mijn eerste ervaringen als journalist deed ik op voor De Streekkrant editie Lier-Nijlen. Ik begon bij dit weekblad als freelance journalist in 2003 na het behalen van mijn diploma communicatiebeheer optie pers en voorlichting aan de voormalig Plantijn Hogeschool. Momentel werk ik nog steeds voor dit weekblad. Ondertussen kreeg het wel de naam Deze Week editie Herentals-Lier. Binnen de uitgeverij Roularta stel ik eveneens mee de agenda samen voor De Zondag voor de regio Lier-Mechelen.
Enkele maanden na mijn start bij de toenmalige De Streekkrant ging ik aan de slag bij Het Laatste Nieuws. Sinds 2004 tot de herfst van 2017 was ik er freelance regiojournalist voor verschillende gemeenten in de Antwerpse zuidrand. Vanaf oktober 2017 doe ik hetzelfde werk voor Gazet van Antwerpen.
Stuur me daarom gerust al uw nieuws, meldingen en opmerkingen uit de Antwerpse zuidrand, met in het bijzonder de gemeenten Edegem, Borsbeek en Lint, en de stad Lier door.

Mijn loopbaan als regiojournalist:

10/2017 – … Gazet van Antwerpen, regio Antwerpse zuidrand

03/2003 – … De Zondag

03/2003 Р10/2021 Deze Week (De Streekkrant) editie Herentals-Lier 

10/2003 – 09/2017 Het Laatste Nieuws

Sinds juli 2017 zijn al mijn activiteiten gebundeld onder mijn bedrijf Publinta Media. Op die manier kan ik uw verhaal nog beter naar de juiste kanalen begeleiden. Van reportages en artikels in Gazet van Antwerpen of Deze Week tot een eigen boek of magazine voor uw bedrijf en vereniging, ik werk uw wensen graag op maat uit.